(adv) Congres: Financiering energiebesparing en duurzame energie

(adv) Congres: Financiering energiebesparing en duurzame energie

Er kan veel meer energiebesparing en duurzame energie in de gebouwde omgeving worden gerealiseerd als de financiële drempel lager is. Kom naar het congres van de FedEc op 13 juni en leer over de nieuwe mogelijkheden in de markt.

De vraag naar financiering voor duurzame energie en energiebesparing in de gebouwde omgeving staat hoog op de agenda.

Door ondermeer Van Troostwijk, Zadelhoff en Universiteit van Maastricht is inmiddels aangetoond dat de waarde van vastgoed toeneemt als het gebouw energiezuinig en duurzaam is.

Op het congres Financiering energiebesparing en duurzame energie in gebouwde omgeving komt aan de orde:

– overheidsbeleid en financiële regelingen
– komende veranderingen zoals de greendeals
– presentatie ECN van de resultaten van hun onderzoek naar het (beperkte) aanbod van financiële regelingen.
– verschillende financieringsvormen zoals reguliere subsidies, leningen, private equityfunds, Esco-vormen en hybride financieringen

Sprekers zijn vertegenwoordigers uit alle sectoren van financiering met zowel theoretische kennis als ervaring in de praktijk. Het congres is ontwikkeld voor betrokkenen uit de gebouwde omgeving zoals de facilitair en vastgoedmanagers en energie-inkoper. Het congres is ook interessant voor beleidsmedewerkers van overheden, ondernemers en financieel adviseurs.

Het uitgebreide programma is te vinden door hier te klikken (PDF).

Datum en plaats
Het congres vindt plaats op 13 juni 2012 bij het F&B Training Center te Hilversum.

Doelgroep
Facilitair manager, vastgoedmanager, energie-inkoper, beleidsmedewerkers, vergunningverleners en handhavers van overheden, ondernemers, financieel adviseurs, investeerders en financiers, juristen, bankmedewerkers etc.

Kosten
De kosten voor deelname bedragen EUR 495,- exclusief BTW. Hierbij inbegrepen zijn de kosten voor digitale syllabus, lunch en consumpties. FedEC-leden ontvangen 10% korting.