Download gratis whitepapers

Op deze site zijn regelmatig whitepapers te downloaden, van zowel de redactie als van partners. Whitepapers zijn kennisdocumenten met achtergrondinformatie of een case over een bepaald onderwerp.Prijs-kwaliteitverhouding in een dynamische PV-markt

White paper SolarWorldDe Nederlandse PV-markt kan omschreven worden als zeer dynamisch. De vraag naar zonnepanelen is flink toegenomen. Maar door het overaanbod stellen klanten de keuze uit: men weet niet wat voor merk of kwaliteit er in huis wordt gehaald.

Download en lees de gratis white paper van SolarWorld over de keuze tussen prijs en kwaliteit in de dynamische PV-markt.

Download de whitepaperKomt een WKO bij de dokter …

cover_whitepaper_wkobijdedokterDe WKO Dokter heeft positief nieuws. Na 16 hersteloperaties zijn de oorzaken van slecht functionerende WKO’s op een rijtje gezet in de publicatie ‘Komt een WKO bij de dokter’.

Het blijkt dat de meeste slecht draaiende WKO’s eenvoudig te herstellen zijn. Lees meer details, tips en trucs in de gratis whitepaper.

Download de whitepaperBehaalt uw WKO het maximale rendement?

Deze white paper van Unica gaat onder andere in op:

  • 4 vragen die een CFO kan stellen over WKO’s
  • Oorzaak en gevolg van lage rendementen
  • De Annual Perfomance Factor
  • Wet- en regelgeving
  • De WKO dokter
  • 3 voorbeelden van rendementsverbetering uit de praktijk

Download de whitepaperWilt u ook een white paper via deze site laten downloaden door uw doelgroep? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.