Nuon Grootzakelijk: Duurzaam Vastgoed rendeert!

duurzaam vastgoed rendeert

Verduurzaming van vastgoed is dé manier om verhuur- en verkoopbaarheid van panden te verhogen. Verduurzaming van vastgoed staat bovenaan de agenda’s van vastgoedeigenaren, beleggers, projectontwikkelaars en beheerders. Zij zien dat verduurzaming van commercieel vastgoed uiteenlopende kansen biedt, zeker nu de malaise in de markt aanhoudt.

Vastgoedpartijen realiseren zich dat duurzaam innoveren en renoveren een effectieve manier is om waarde aan een kantoor- of winkelpand toe te voegen, ongeacht of dat pand leeg staat of verhuurd wordt. Dat is meer dan welkom in een tijd dat de leegstand oploopt tot boven de 15% en de stagnatie van nieuwbouwprojecten aanhoudt.

Uit onderzoek van vastgoedeconoom Nils Kok blijkt dat door verduurzaming zowel de verhuurbaarheid als de verkoopbaarheid van een pand verbetert.

Wat kan Nuon voor u doen? Bekijk hieronder video’s, presentaties en lees over onze oplossingen.

duurzaam vastgoed rendeertEnergie en energiebesparing spelen een belangrijke rol in het verduurzamen van vastgoed. Binnen de vastgoedmarkt heeft Nuon de afgelopen jaren ruime kennis en ervaring opgedaan. Nuon, onderdeel van het Zweedse Vattenfall, streeft naar een betrouwbare, betaalbare en schone energievoorziening en kan als energiepartner een rol spelen in 
het verduurzamen van vastgoed.

Nuon kan u helpen met:
– het zetten van stappen in het verduurzamen van uw vastgoed
– grip te krijgen op uw energiemanagement
– het realiseren van uw energie besparingsdoelstellingen en daarmee het reduceren van de CO2 uitstoot
– het bepalen van de juiste inkoopstrategie voor uw energie

Bel voor meer informatie 088 098 57 45. 

Nuon hield op 3 juli 2012 een webinar rondom het thema ‘Duurzaam vastgoed rendeert’. Bekijk de presentaties van Nils Kok en Sander Paul van Tongeren: