Bijeenkomst Netwerk Conceptueel Bouwen

Bijeenkomst Netwerk Conceptueel Bouwen

home1Sneller naar duurzame gebouwen met een gunstiger prijs/kwaliteit: dat is het thema van de eerstvolgende bijeenkomst van het Netwerk Conceptueel Bouwen, op 15 oktober aanstaande. Gastheer van deze bijeenkomst is Koninklijke Jongeneel te Utrecht. Het programma begint om 14.00 uur. Om 17.30 wordt de bijeenkomst afgesloten met een borrel.

Het Netwerk Conceptueel Bouwen wil ertoe bijdragen dat Conceptueel Bouwen de meest toegepaste vorm van bouwen wordt. Door publiciteit, marketing, kennisuitwisseling en ontsluiten van het aanbod aan concepten. Klik voor meer informatie over conceptueel bouwen en het netwerk op conceptueelbouwen.

Klik hier om het volledige programma in PDF te downloaden. Klik hier om u aan te melden.

Bron lente-akkoord.