Eén energieleverancier voor vastgoedportefeuille ASR

Eén energieleverancier voor vastgoedportefeuille ASR

De institutionele belegger ASR Vastgoed Vermogensbeheer heeft alle energiecontracten voor haar gehele portefeuille voortaan ondergebracht bij Main Energie. Dat bedrijf verzorgt per 1 januari 2011 voor alle algemene voorzieningen van de hele vastgoedportefeuile van ASR Vastgoed vermogensbeheer groene stroom. Dat meldt Vastgoedjournaal.nl.

Efficiency

Voorheen werkte ASR met acht energieleveranciers. Door nu te werken met een leverancier is – naast de duurzaamheid van de portefeuille – ook de efficiency verbeterd. Ook is ASR een samenwerking aangegaan met Energiemanagement Westera en Cogas Meetdiensten voor  het project “Slimme meters”. Dit project omvat een energie monitor systeem waarmee het energieverbruik digitaal wordt gemeten. Het doel van dit systeem is om huurders bewust te maken van hun energieverbruik met als uiteindelijk doel het verminderen van energieverbruik.