Duurzame demontabele sporthal op nationaal trainingscentrum Papendal

Duurzame demontabele sporthal op nationaal trainingscentrum Papendal

Op het nationale trainingscentrum Papendal is de meest duurzame demontabele sporthal van Nederland in gebruik genomen. Sportkoepel NOC*NSF heeft de sporthal van ruim 2.500 m2 gebouwd van de sportagenda 2012.

Londen 2012

Deze extra, tijdelijke sportaccommodatie is gecreëerd als voorbereiding voor de Olympische Spelen in 2012 in Londen. De hal is demontabel en volgens producent Kessel de meest duurzame in zijn soort. Het gebouw is amper te onderscheiden van een vast pand. Het gebouw voldoet aan de hoogste energie – en milieueisen en heeft energielabel A. Het gebouw is in enkele weken opgebouwd.

Neptunus

Neptunus is met 35 miljoen euro omzet een van de grootste aanbieders van tijdelijke accommodaties. Naast de hoofdvestiging in Kessel heeft Neptunus nog kantoren in België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Neptunus is de vaste partner van de sportkoepel NOC*NSF op het gebied van tijdelijke sportaccommodaties.