Energie 2011, de vakbeurs voor optimaal besparen (adv.)

Energie 2011, de vakbeurs voor optimaal besparen (adv.)

(advertorial) – De vakbeurs Energie 2011 is het startpunt om optimaal geïnformeerd te worden over energiebesparen in de breedste zin van het woord. De exposanten tonen oplossingen om uw energierekening direct omlaag te krijgen en bieden technieken om energie te besparen in het productieproces.

Van 4 t/m 6 oktober bent u van harte welkom in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch. Specifieke paviljoens zoals het Stoomplatform, Passief Bouwen Paviljoen, Duurzaam Gebouwd plein, Dak en Energie plein en GasWerkt! Plein zorgen er voor dat u de beurs gericht bezoekt.

Bezoeklijst op maat

Op energievakbeurs.nl vindt u informatie over het inhoudelijke programma en een uitgebreide online catalogus. U kunt via Expo Match een persoonlijke bezoeklijst maken met interessante bedrijven die u graag wilt ontmoeten. Zo deelt u uw tijd effectief in en haalt u het maximale uit uw beursbezoek. Na registratie van de website heeft u gratis toegang.

Meld u hier aan.