Lijst erkende maatregelen energiebesparing gebouwen gepubliceerd

Lijst erkende maatregelen energiebesparing gebouwen gepubliceerd

De vorige week op deze website aangekondigde “erkende maatregelen voor energiebesparing” zijn te downloaden op Kenniscentrum InfoMil.

Het Activiteitenbesluit is aangescherpt en voor een zevental sectoren zijn maatregelen voor energiebesparing benoemd, de zogenaamde erkende maatregelen. Vorige week werd dit bekend door de brief van de staatssecretaris. Op de website van Kenniscentrum InfoMil is de lijst te downloaden. De maatregelen zijn verplicht voor bedrijven en instellingen die meer dan 50.000 kWh per jaar aan elektriciteit gebruiken of meer dan 25.000 m3 aardgas.

Bekijk hier de wijzigingen in het Activiteitenbesluit. De lijst maatregelen, ook voor kantoren (publieke sector), zorginstelingen en onderwijs is hier te vinden.