De week van de energie: smart city

De week van de energie: smart city

Pakhuis de Zwijger in Amsterdam organiseert ‘de week van de energie’ over de transitie naar een duurzame energievoorziening.

Pakhuis de Zwijger (PDZ) is een onafhankelijke culturele organisatie gericht op het “ontlokken van inspirerende discussies, creativiteit, bottom-up initiatieven en innovatie.” Volgens de website organiseert PDZ evenementen met inspirerende sprekers rondom de creatieve industrie en stedelijke ontwikkeling.

Stedelijke ontwikkeling en de smart city

Van zondag 14 tot en met vrijdag 19 september 2014 presenteert PDZ ‘de week van de energie’ met een gevarieerd programma over lokale opwekking, energiecoöperaties, stedelijke ontwikkeling en de smart city. Vastgoedexploitanten en -eigenaren spelen een belangrijke rol bij de inrichting van de stad en kunnen zich gedurende het evenement laten inspireren. Bekijk het volledige programma hier.