Video Vrijdag: bekijk de duurzame panden, opengesteld voor de Dutch Green Building Week

Video Vrijdag: bekijk de duurzame panden, opengesteld voor de Dutch Green Building Week

In een video van Unica is te zien welke duurzame gebouwen hun deuren openen tijdens de Dutch Green Building Week van 22 t/m 26 september.

Tijdens de Dutch Green Building Week stelt Unica samen met de gebouweigenaren 10 duurzame panden open voor facilitair, bouw- en vastgoedprofessionals. Het gaat om gebouwen die voorzien zijn van innovatieve duurzame technologieën en duurzaam in gebruik zijn.

“Een gebouw is pas duurzaam als het ook duurzaam wordt gebruikt,” zegt Unica. Juist daarom wil zij aandacht vragen voor de exploitatiefase van een gebouw en het plezier dat een gebruiker heeft van een duurzaam pand. Door de ervaringen van gebouweigenaren en beheerders te delen, zal dit een extra impuls geven voor de aanpak van bestaande gebouwen. Unica en de gebouweigenaren nodigen professionals dan ook van harte uit voor een bezoek aan één of meerdere van de locaties.

Bekijk het overzicht op de website van Unica.