LED EXPO Benelux, efficiënte oriëntatie op LED

LED EXPO Benelux, efficiënte oriëntatie op LED

Op 11 en 12 februari 2015 vindt in de Brabanthallen in Den Bosch de tweede editie plaats van de jaarlijkse LED Expo Benelux. Dit jaar verdubbeld in omvang en daarom niet te missen voor iedereen die professioneel bezig is met de overstap naar LED.

LED Expo Benelux biedt helder en efficiënt zicht op het uitgebreide producten- en dienstenaanbod van de led-verlichtingsmarkt. Alle toonaangevende leveranciers zijn aanwezig. De top drie van de openbare verlichtingsmarkt; Philips, Schréder en Lightronics staan met stands in het IGOV Paviljoen. Bekende led-bedrijven zoals Lightwell, Innolumis, HBI Bisscheroux, Fagerhult, Konica Minolta, Avalite/Cree zijn present. Uit België zijn A&C Solutions, Energy World, LED Technic vertegenwoordigd. Dit is  maar een kleine selectie uit de lijst van meer dan honderd exposanten.

Kwaliteit is een hot issue in de verlichtingswereld en tijdens LED Expo kan de bezoeker te rade bij de stands van Dekra, OLiNO, Laboratorium voor Lichttechnologie, de Nederlandse Stichting Voor Verlichtingskunde (NSVV). Vanuit de installatiesector is de kwaliteitsorganisatie Sterkin aanwezig. LED Expo Benelux biedt de bezoekers gratis een uitgebreid programma van op de praktijk toegesneden workshops aan.

LED Expo Benelux, 11 & 12 februari 2015, Brabanthallen Den Bosch. Registreer hier!

Oriëntatie belangrijkste motief

“Tijdens de eerste editie werden we bezocht door een zeer gevarieerd publiek,” aldus organisator Henriëtte Vrisekoop. “De gemeenschappelijke noemer was dat al deze ondernemers, managers, ambtenaren en bestuurders bezig waren met de transitie naar led. Omdat het gaat om stevige investeringen, is er een uitgebreid oriëntatietraject en daar ligt de rol en de waarde van LED Expo.

LED Expo is een vakbeurs 2.0, we zijn een special interest platform met drie pijlers; producten, kennis en networking. We hebben een uitgebreid inhoudelijk programma met gratis workshops die zijn toegesneden op de praktijk. We bieden een continue programma van onderwerpen die een directe relatie hebben met de vragen die bij onze professionele bezoekers leven.” Nieuw op LED expo is is de LED Dome, een verduisterde ruimte waar licht en lichteffecten optimaal tot hun recht komen, een bezoek aan de LED Dome geeft een blik op de toekomst van verlichtingsmogelijkheden.

Op de Innovatieboulevard vindt men de nieuwste producten en projecten van exposanten en de bezoeker is daar in één oogopslag op de hoogte van de nieuwste trends. “Na de eerste editie kregen we zeer goede reviews van exposanten en bezoekers,” besluit Vrisekoop. “Dat legt de lat hoog voor 2015 maar alles wijst erop dat deze editie nog veel beter wordt.”

LED Expo Banner_liggend_240

LED Expo Benelux, 11 & 12 februari 2015, Brabanthallen Den Bosch.
De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
Meer info via www.ledexpo.nl