Inschrijving cursus Energiebeheer Gebouwen sluit deze week

Inschrijving cursus Energiebeheer Gebouwen sluit deze week

De voorjaarscyclus van de cursusreeks Energiebeheer Gebouwen start 18 maart aanstaande. Op verschillende onderdelen zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Inschrijving sluit deze week.

De cursusreeks Energiebeheer Gebouwen wordt dit voorjaar opnieuw gehouden, in de periode van 18 maart tot 23 april, bestaande uit vier dagdelen met een praktijkgerichte training. De energiebalans van gebouwen, energiemonitoring, het inkopen van energie met contractbeheer en het opzetten van ESCo’s en energie prestatiecontracten zijn de vier onderwerpen.

Professionals in vastgoed

De cursusreeks richt zich op iedere professional die betrokken is bij de ontwikkeling, het beheer en de exploitatie van utiliteitsvastgoed. Dit geldt voor sectoren als overheid, gemeenten, zorg, onderwijs en commercieel vastgoed. De cursusreeks omvat vier dagdelen. Voor de cursus zijn voor verschillende onderdelen nog plaatsen beschikbaar. Inschrijving sluit deze week.

De eerste reeks werd positief beoordeeld door de deelnemers, die diverse sectoren vertegenwoordigden, van de zorg en gemeentelijke vastgoed, tot installatiebedrijven en energieadviseurs.

“Zeer tevreden over de cursus. De wens om te komen tot het terugdringen van de energielasten, slaagt alleen indien je het integraal aanpakt. De diversiteit van de behandelde onderwerpen, en de bevlogenheid van de docenten, hebben deze overtuiging bij mij alleen maar versterkt.” (Peter Roest, directeur Alpha Energy BV). 

Lees meer over de cursus Energiebeheer Gebouwen en reserveer alvast uw deelname.