Doe mee aan de Green Tech Week 2015

Doe mee aan de Green Tech Week 2015

Van 5 tot 10 oktober organiseert kiEMT opnieuw de Green Tech Week in Oost-Nederland. Duurzame bedrijven en gebouwen krijgen de kans zich te presenteren aan een breed publiek.

De Green Tech Week werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd en was direct een succes. Een week durend programma met workshops, masterclasses, excursies en bedrijfsbezoeken werd bezocht door 22.000 bezoekers. De week biedt bedrijven in de energie- en milieutechnologie uit Gelderland en Overijssel de gelegenheid activiteiten te organiseren en zichzelf te presenteren. Aanmelden van een evenement kan op de website. Vorig jaar deden tien duurzame gebouwen de deuren open, in het thema energie-efficiëntie.

Inspiratie, interactie, innovatie

De Green Tech Week is voor iedereen die actief is binnen energie- en milieutechnologie, de biobased economy, cleantech, duurzame energie, energie efficiency, duurzame leefomgeving, smart grids en duurzame mobiliteit. Bekijk voor een impressie van de vorig jaar gehouden week op de video hieronder.

De Green Tech Week is een initiatief van: GreenTechAlliances – powered by kiEMT, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO, Kamer van Koophandel, VNO-NCW Midden en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (powered by Gelderland valoriseert en Centre of Expertise Duurzame Energie (SEECE). EnergieMedia is mediapartner voor deze week van duurzaamheid en techniek.

Actief in de Energie- en Milieutechnologie? Gevestigd in Overijssel of Gelderland? Schrijf dan uw evenement in op de website van de Green Tech Week 2015.

greentechweek2

Bekijk hier de video van opengestelde duurzame gebouwen in de Green Tech Week van vorig jaar.