Voorproefje Gemeentelijk Vastgoed Dag: Philips Lighting

Voorproefje Gemeentelijk Vastgoed Dag: Philips Lighting

Op de Gemeentelijk Vastgoed Dag 2015 zal Niels Waterschoot van Philips Lighting in een break-out sessie ingaan op ‘connected en circulaire verlichting’. Hier alvast een voorproefje.

Het toepassen van energiezuinige en innovatieve verlichting is in gemeentelijk vastgoed een breed onderwerp, alleen al vanwege de diversiteit van gebouwen waarvoor de gemeente verantwoordelijk is. Kantoren, maar ook parkeergarages, sportaccommodaties en niet te vergeten buiten- en straatverlichting. Tijdens de break-out sessie kunnen deelnemers aan de Gemeentelijk Vastgoed Dag een uiteenzetting krijgen over de mogelijkheden van connected en circulaire verlichting. Niels Waterschoot van Philips Lighting vertelt:

‘Vanuit Philips streven we ernaar het leven van mensen te verbeteren door middel van zinvolle innovaties. Dit is zeker ook van toepassing op gemeentelijk vastgoed, waar innovatieve lichtoplossingen grote meerwaarde kunnen bieden. Daarom zijn we als Philips ook graag aanwezig op dit congres.

Door kwalitatief goede en duurzame ledverlichting zal uw sportaccommodatie, parkeergarage en/of kantoorgebouw efficiënter zijn en prettiger aanvoelen. Innovaties zoals led en dynamische aansturing maken het mogelijk om uw verlichting zo in te regelen dat het exact afgestemd is op de behoeften waardoor de CO2-uitstoot en operationele kosten zullen dalen.

Tijdens de break-out sessies van Philips zullen we u een overzicht tonen van de innovaties en u de handvatten aanreiken waarmee u zelf kunt bepalen of dit ook voor uw vastgoed interessant is. Wij zijn – mede gebaseerd op de reeds gerealiseerde projecten – alvast enthousiast over de mogelijkheden.’

Onderstaande foto’s (en meer) worden door Niels Waterschoot tijdens de break out sessie nader toegelicht. De verlichtingsoplossingen, precies afgestemd op de gebruikseisen, worden gecombineerd met ‘connected’ regeltechniek.

Philip_Lightingvb3

Goede werkplekverlichting en toch een prettige sfeer op kantoor.

Philip_Lightingvb1

Sporthalverlichting met brede spreiding en diffuse schaduwwerking.

Philip_Lightingvb2

Ledverlichting is bedrijfseconomisch goed toepasbaar bij veel branduren.

Meer weten over de Gemeentelijk Vastgoed Dag van 5 oktober 2015? Lees de vooraankondiging en krijg 30 euro korting wanneer u zich aanmeldt.

Gemeentelijk Vastgoed Dag

Volg de crash course ‘Zinvol toepassen van ledverlichting‘ van Energiemedia