Bezoek de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2016

Bezoek de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2016
PARTNERBIJDRAGE

Op 13, 14 en 15 januari 2016 vindt de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer plaats. Dit jaar uitgebreid met twintig themadagen, over onder andere energie, gebouwbeheer en duurzaamheid.

De Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét vakevenement in de facilitaire en gebouwbeheersector. De vakbeurs biedt een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Daarnaast zijn er tijdens de beursdagen diverse bijeenkomsten zoals recepties en themapresentaties.

Beursthema 2016: besparing door noviteiten

Besparing en noviteiten. Twee onderwerpen die binnen de facilitaire dienstverlening en het gebouwbeheer de nodige aandacht krijgen. Twee onderwerpen ook die in elkaars verlengde liggen. Noviteiten kunnen immers besparingen opleveren en gewenste besparingen kunnen op hun beurt innovatie stimuleren.

Of het nu gaat om een energiezuinige variant van een product, de automatisering van processen, het hergebruik van grondstoffen, producten die het watergebruik reduceren of bijdragen aan een gezonde werkomgeving waardoor het aantal ziekmeldingen daalt, noviteiten binnen de facilitaire dienstverlening en het gebouwbeheer en besparingen gaan hand in hand.

Themadagen

Dit jaar organiseert de vakbeurs voor het eerst twintig themadagen. Om de kennis- en informatieoverdracht tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2016 te bevorderen, zal tijdens de drie beursdagen aan twintig thema’s op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer extra aandacht worden gegeven. Een van de centrale thema’s is energie, naast duurzaamheid, het binnenklimaat en gebouwbeheer. De themadag bestaat uit enkele vaste onderdelen zoals een symposium, themapresentaties en een aantal activiteiten van de standhouders.

Ook worden deze keer verschillende themaroutes samengesteld, zodat standhouders binnen één thema of kennisdossier makkelijker te vinden zijn. Bezoekers van de vakbeurs kunnen een dergelijke route zelf afdrukken, op hun pc bekijken, op hun telefoon downloaden, op de vakbeurs zelf bekijken, etc. Begin januari zullen alle themaroutes klaar staan voor gebruik.

Wilt u weten welke organisaties zich allemaal presenteren op editie 2016? Bekijk dan de voorlopige standhouderslijst. Voor een impressie van en een terugblik op editie 2015 van Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer kunt u hier terecht.

Vergeet u niet te registreren voor een gratis bezoek aan de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer!

Editie 2016 van vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer vindt woensdag 13, donderdag 14 en vrijdag 15 januari plaats in de Brabanthallen, ’s-Hertogenbosch.

vakbeurs_failitair_2016

 

Beeld Vakbeurs_Facilitair: Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer / FacilitairPR