Topsprekers op The Solar Future NL 2016

Topsprekers op The Solar Future NL 2016

Volgende week opent de 8ste editie van The Solar Future haar deuren, hét grootste netwerk- en inspiratie platform voor facility professionals te veel te maken hebben met zonne-energie, op 26 mei in de Jaarbeurs te Utrecht.

Solarplaza organiseert binnenkort de 8 e editie van haar succesvolle conferentie ‘The Solar Future Netherlands 2016’. Samen met verschillende belangrijke spelers en marktleiders zullen we de laatste inzichten delen over ontwikkelingen in de markt. Diverse ontwrichtende ontwikkelingen zullen de groei van de zonne-energie markt beïnvloeden. Welke impact heeft dit?

Pak de kans om met 20+ experts en 150+ beslissers in discussie te gaan over de toekomst en welke maatregelen deze r(evoluties) nu van ons vragen. Het evenement zal plaatsvinden op 26 mei in Utrecht. Het programma opent met internationale opinieleider Michael Liebrich (BNEF), met daaropvolgend diverse marktleiders die hun visie delen over de veranderende zonne-energie markt. Met ronde tafeldiscussies zal u in staat worden gesteld om interactief uw visie en mening te delen met deskundigen en collega’s. Direct aanmelden kan via onderstaande link.

5 redenen om deel te nemen

Hieronder een overzicht van waarom deelnemers van eerdere edities onze conferentie zo waarderen, en waarom deze editie opnieuw een succes zal worden:

1. Grootste Nederlandse conferentie voor de nationale PV industrie; Al 8 jaar lang hét netwerk en kennis platform voor marktleiders in zonne-energie

2. Unieke mogelijkheid om te netwerken met 150+ top-level deelnemers

3. Inspiratie door internationale thought leaders, waaronder Mike Eckhart (Citi Bank) en Michael Liebreich (BNEF)

4. Inzicht in de trends op de Nederlandse markt (inclusief industrienieuws en marktcijfers)

5. Dynamische, interactieve ronde tafeldiscussies met tot wel 4 uur netwerktijd

Voor meer informatie over het evenement kunt u terecht op de homepage van de event website, klik hier. Voor de interessante nieuwsupdates over de onderwerpen die besproken worden tijdens de conferentie, klik hier.

Bekijk het volledige programma en registreer uw deelname op The Solar Future NL 2016. Lezers van EnergieVastgoed kunnen gebruikmaken van de kortingscode.

MP EM banner met exclusieve netwerk korting