Schrijf nu in voor het Smart Storage Congres 2016

Schrijf nu in voor het Smart Storage Congres 2016

Vanwege succes geprolongeerd: het tweede Smart Storage Congres vindt plaats op 21 september aanstaande, opnieuw in het congrescentrum 1931 in Den Bosch. Schrijf in en reserveer uw deelname!

Energie-opslag is één van de belangrijke schakels in de toekomstige energievoorziening met hernieuwbare bronnen. Wat zijn de actuele ontwikkelingen, welke technische doorbraken zijn te verwachten en welke kansen zijn er voor de (duurzame) energiesector? Op het ‘Smart Storage Congres 2016‘  komen deze onderwerpen aan bod.

Ontmoet beslissers van netbeheerders, energiebedrijven, zonne-energiebedrijven, overheid, de installatiesector, groothandel en de wetenschap en beleef het veelzijdige programma met een keur aan sprekers.

Programma

Het Smart Storage Congres op 21 september 2016 wordt gehouden in congrescentrum 1931 (Brabanthallen) in Den Bosch en opent de deuren om 10.30 uur. Rond 16.15 wordt het programma afgesloten met een borrel. Presentator en dagvoorzitter is Peter Melis. Sprekers:

  • Leclanché: Anil Srivastava, CEO
  • Tesla Motors: Bart Hoevenaars, Sales Manager Benelux Powerpack bij Tesla Energy
  • SMA Western Europe: Jan van Laethem, , Regional Manager SMA Western Europe
  • Vrije Universiteit Brussel: prof. dr. Noshin Omar, Head Battery Innovation Center
  • DNV GL / Energy Storage NL: Jillis Raadschelders, voorzitter
  • Alliander: Jos Blom, Innovation and Strategy Consultant at Alliander
  • TNO: Huub Keizers, Programma Manager Energie in de Gebouwde Omgeving
  • Fronius: Sjef Zijlmans, Technical Advisor Netherlands and Flanders

 

Deelnemen

Schrijf tijdig in voor het Smart Storage Congres 2016 via deze link. Deelname kost € 365 (tweede en overige bezoekers uit zelfde bedrijf € 295).  Leden van Netbeheer Nederland krijgen een korting van €75 en betalen geen €365, maar €295. U ontvangt deze korting door in het aanmeldformulier op de website achter uw bedrijfsnaam ‘/Netbeheer Nederland’ te plaatsen.

300-x-250-smartstorage