Netwerkevenement ‘hello energy live’

Netwerkevenement ‘hello energy live’

Hello Energy Live is een netwerkevenement bedoeld om de energiesector te inspireren en bij elkaar te brengen. Volgende week de eerste, met 6 start-up pitches gericht op energiemanagement en duurzaam opwekken.

Hello Energy helpt bedrijven en instellingen bij energiemanagement en het beheersbaar maken van het energiegebruik van gebouwen. ‘Met hello energy kunnen gebouweigenaren op een makkelijke en inzichtelijke manier energie monitoren, regisseren en communiceren,’ zegt Benno Schwarz van Hello Energy.

Netwerkevenement met start-up pitches

Volgende week donderdag 3 november beleeft Hello Energie een kick-off evenement met een programma vol energie start-ups. Paul de Ruiter is key-note speaker; De Ruiter Architects staat bekend om innovatieve, duurzame gebouwen, zoals het onlangs opgeleverde energieneutrale 4de Gymnasium in Amsterdam.

De pitches die al op het programma staan zijn Luc van de Boom van GRESB, Sven Pluut van Zonnepanelendelen en Paul Stomph van QwikSense. Meer informatie is te vinden op hello energy live.