LED Expo Benelux: 8 en 9 februari 2017

LED Expo Benelux: 8 en 9 februari 2017

Op 8 en 9 februari 2017 wordt in de Brabanthallen in Den Bosch voor de vierde keer de LED Expo Benelux georganiseerd. De grootste vakbeurs voor Smart Lighting &Design. Dit jaar zullen meer dan 100 bedrijven hun diensten en producten presenteren aan de bezoeker.

Op de beurs kunnen architecten, lichtarchitecten, lichtconsultants, inkopers, facility managers en andere zakelijke eindgebruikers zich oriënteren op  de producten en ontwikkelingen van LED. Het programma bestaat uit LED lampen, armaturen, componenten, complete LED verlichtingsoplossingen voor private en publieke ruimtes, advies en consultancy. Naast LED producten is er ruimte voor producten en diensten op het gebied van lichtadvies en lichtarchitectuur en op het gebied van gebouwautomatisering. De focus in het expositieprogramma ligt op commercieel toepasbare eindproducten. Er worden verschillende workshops en lezingen gegeven.

Smart – van techniek naar toepassing

De introductie van LED verlichting heeft de lichtindustrie op grote schaal gestimuleerd, gerevolutioneerd én ontwricht. In de nabije toekomst zal de industrie een nog veel grotere verschuiving door gaan maken. Door de komst van LED is de fabricage van licht halfgeleider productie geworden met de bijbehorende prijsdalingen. Het toevoegen van sensoren en communicatie technologie zal op termijn nauwelijks effect op de kostprijs hebben. Deze ontwikkelingen zullen een nieuwe paradigma verschuiving in de hele lichtketen veroorzaken. Uiteindelijk verkoopt men oplossingen en diensten en wordt er data verzameld en vermarkt. LED Expo houdt de bezoeker met een uitgebreide serie gratis workshops en seminars aan het forefront van de ontwikkelingen.

Lighting

Daglicht fungeert niet alleen als visuele oriëntatiehulp, licht stuurt fysiologische processen zoals het concentratie- en prestatievermogen, het hormonaal gestuurde slaap-waak-ritme en het algemene welbevinden. De introductie van LED verlichting maakt het beïnvloeden van deze processen mogelijk. Onder de naam Human Centric Lighting wordt verlichting aangepast aan de behoeften van de gebruiker. LED Expo Benelux brengt de bezoeker op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Design

Goede vormgeving is essentieel voor het succes van een product. Na de eerste introductiejaren van LED waarin (noodzakelijkerwijs) vooral gefocust werd op technische aspecten en energiebesparing, is er nu veel aandacht voor het design van lampen en armaturen. LED Expo is de plaats waar de bezoeker de laatste internationale verlichtingstrends kan komen bekijken.

Registreer nu via ledexpo.nl met de activatiecode 2017LEGOOD voor een gratis bezoek aan de LED Expo Benelux.