NeVaP reikt eerste Groene Appels uit

NeVaP reikt eerste Groene Appels uit

Tijdens het feestelijke NeVaP Innovatie Diner op vrijdagavond 31 maart jl. heeft NeVaP de eerste Groene Appels uitgereikt. De Groene Appels zijn dit jaar voor het eerst overhandigd aan personen en locaties, die volgens NeVaP in 2016 als beste presteerden.

Het diner vond plaats in The Wall in Utrecht bij Dinner in Motion. De Groene Appels werden uitgereikt door Mariëlle Wieman, directeur van NeVaP

Circulaire herhuisvesting Liander in Duiven: Beste Locatie in 2016

Op 23 juni 2016 vond de NeVaP ‘Innovatie Op Locatie’ plaats bij Liander in Duiven. Het spraakmakende gebouw van Liander voorziet in de eigen energiebehoefte en levert energie aan de omgeving. Liander in Duiven werd in 2016 als beste gewaardeerd door de NeVaP leden met een 9,5, op de voet gevolgd door het Nationaal Militair Museum in Soest met een 9,4. Huize Hoevelaken in Hoevelaken behaalde een 8,7. De Groene Appel voor Beste Locatie 2016 werd op 31 maart jl. uitgereikt aan Bart Blokland, Directeur Shared Services bij Alliander.

Philip Blaauw: Beste Locatie Bemiddelaar in 2016

NeVaP lid Philip Blaauw, directeur/eigenaar van de INNAX GROUP heeft de winnende locatie Liander in Duiven aangedragen voor een NeVaP ‘Innovatie Op Locatie’ in 2016. INNAX GROUP heeft alle disciplines in huis, die nodig zijn om gebouwen te verduurzamen en heeft een integrale visie op energie, techniek, duurzaamheid en veiligheid. INNAX GROUP is een van de consortiumpartners van de tender van Liander in Duiven. Mariëlle Wieman: ‘Wij stellen het bijzonder op prijs als leden innovatieve locaties aandragen voor onze events!’

Bram Korsten en Koen Looijmans: Beste Sprekers in 2016

Op 21 april 2016 vonden de ‘Technologische Trend Pitches’ plaats in Huize Hoevelaken. Tijdens dit event werden de hoogste cijfers behaald door Bram Korsten en Koen Looijmans, beiden directeur/eigenaar van MarketingDrones. Zij behaalden voor hun duo-presentatie over de toepasbaarheid van drones in de vastgoedsector een 8,6. Hun indrukwekkende demonstratie met de drone in de imposante achtertuin van Huize Hoevelaken werd zelfs met een 8,7 gewaardeerd. Zij bleven daarmee topspreker Joris Luyendijk voor. Joris behaalde een 8,4 tijdens Hét Jaarlijkse Integriteitscongres ‘Een integere vastgoedsector; het kan wél waar zijn!’ op 15 november 2016 in De Woonindustrie in Nieuwegein.

Valentijn van Wanrooij: Beste Vrijwilliger in 2016

Valentijn van Wanrooij, in het dagelijks leven werkzaam als Senior Consultant/International Commission Manager bij Arcadis, is door het NeVaP bestuur en bureau unaniem uitgeroepen tot ‘Beste Vrijwilliger’ in 2016. Valentijn is jarenlang ambassadeur van NeVaP geweest. Ook is hij al jaren actief lid van het NeVaP Innovatie Lab Technologie. Zo heeft Valentijn namens NeVaP o.a. zitting in de projectgroep ‘EPK Pilot voor kantoren’. Ook was hij in 2016 mede verantwoordelijk voor de NeVaP Workshop over de Omgevingswet en droeg Valentijn het kantoor van Arcadis in Amersfoort aan als locatie voor dit event. Leden en samenwerkingspartners van NeVaP doen daarnaast regelmatig een beroep op Valentijn voor advies over complexe technische zaken én wet- en regelgeving. Mariëlle Wieman: ‘Wij waarderen de inzet, vakkundigheid en bevlogenheid van Valentijn voor NeVaP én het vakgebied vastgoedexploitatie enorm!’

Naomi Koppens: Beste Young Professional in 2016

Mariëlle Wieman: ‘In 2016 hebben wij de eerste NeVaP Certificaten uitgereikt aan excellerende studenten, die zijn afgestudeerd op het gebied van vastgoedexploitatie. Voor het NeVaP certificaat dienen studenten minimaal 40 ECTS-credits te behalen op het gebied van vastgoedexploitatie.’ Naomi Koppens, inmiddels werkzaam als Jr. Real Estate Advisor bij JLL, studeerde afgelopen zomer af aan Fontys Hogescholen in Eindhoven, afdeling Vastgoed & Makelaardij. Zij behaalde met een 8,3 het hoogste gemiddelde van alle door NeVaP gecertificeerde studenten. Chantal Pieterse (De Haagse Hogeschool) en Mirian Broere (Fontys Hogescholen) behaalden respectievelijk een 8,1 en een 8,0.

Over NeVaP

NeVaP is hét onafhankelijke kennis- en innovatieplatform in de vastgoed(exploitatie)sector. Doelstelling van NeVaP is het aanjagen van de innovatie en het verhogen van de kwaliteit in de vastgoedsector. Inmiddels hebben al 600 senior vastgoedprofessionals zich bij NeVaP aangesloten.