Vacature: Adviseur Duurzame Energietechniek

Vacature: Adviseur Duurzame Energietechniek
PARTNERBIJDRAGE

Enodes / Energie Estafette zoekt een Adviseur Duurzame Energietechniek om energieonderzoeken uit te voeren bij sportclubs en de bestuurders te adviseren over de uitvoering van energiebesparende maatregelen.

Over Enodes / Energie Estafette

Enodes is een onafhankelijk specialist op het gebied van installatietechniek, energiemanagement en binnenmilieu in de gebouwde omgeving. We ondersteunen onze opdrachtgevers bij het realiseren van een efficiëntere energie- en klimaathuishouding. De middelen die we daarvoor inzetten variëren van onderzoek, advisering tot en met projectbegeleiding.

Energie Estafette is een onderdeel van Enodes. Energie Estafette helpt sportverenigingen te verduurzamen. Als onafhankelijk adviseur voeren we energieonderzoeken uit en begeleiden we de clubs met het realiseren van duurzame maatregelen.

De functie

Als Adviseur Duurzame Energietechniek is het je taak energieonderzoeken uit te voeren bij sportclubs. In gesprek met de bestuurders van de sportclubs adviseer je ze over de uitvoering van energiebesparende maatregelen. Daarbij faciliteer je de financiering en uitvoering van A tot Z. Je biedt clubs een passende (budgetneutrale) oplossing, die ze in staat stelt om grotendeels zélf te voorzien in hun energiebehoefte en om de energiekosten sterk te verminderen. Jij draagt samen met de collega’s van Enodes zorg voor de externe financiering, het aanvragen van beschikbare subsidies en de projectuitvoering. Je zoekt waar mogelijk actief de samenwerking op met gemeenten.

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde technische opleiding op (minimaal) hbo-niveau (bijvoorbeeld HIT of Electrotechniek) en je houdt van sport. Je legt gemakkelijk contact, bent sociaal vaardig en fungeert voor bestuurders, installateurs en gemeenten als volwaardig gesprekspartner. Je kunt goed rekenen en bent analytisch sterk. Je bent resultaatgericht, pragmatisch ingesteld (afspraken plan je indien gewenst in de avonduren) en denkt van nature in kansen en oplossingen. Daarnaast heb je alles in huis voor het uitvoeren van de benodigde administratieve taken.

Het aanbod

We zijn flexibel in ons aanbod en passen je taken en verantwoordelijkheden zo goed mogelijk aan op je ervaring en kwaliteiten. Je mag rekenen op een afwisselde functie met veel sociale interactie en evenveel vrijheid als verantwoordelijkheid. Als medewerker van projectorganisatie Energie Estafette werk je vanuit Enodes; een jonge, groeiende organisatie met een open cultuur. Je opdracht vraagt om veel vaardigheden en kwaliteiten, maar biedt jou de kans jezelf breed te ontwikkelen. Je salaris is marktconform (afhankelijk van je opleiding en ervaring) en je hebt een 40-urige werkweek (parttime werken is bespreekbaar).

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Stuur je sollicitatie met cv vóór maandag 19 juni 2017 naar lennart@qbrick.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met Lennart van den Belt op telefoonnummer 06 53 87 06 09.