Vacature: Senior Adviseur Energietechniek

Vacature: Senior Adviseur Energietechniek
PARTNERBIJDRAGE

Enodes zoekt een Senior Adviseur Energietechniek om de verantwoordelijk voor projecten op zich te nemen en bedrijven en organisaties te adviseren over energiebesparings- en verduurzamingsopties.

Over Enodes

Enodes is een onafhankelijke specialist op het gebied van installatietechniek, energiemanagement en binnenmilieu in de gebouwde omgeving. We ondersteunen onze opdrachtgevers bij het realiseren van een efficiëntere energie- en klimaathuishouding. De middelen die we daarvoor inzetten variëren van onderzoek, advisering tot en met projectbegeleiding. Enodes helpt bedrijven en (semi-)overheidsinstellingen om een duurzame energiehuishouding te realiseren en tegelijkertijd te besparen op de energierekening.

De functie

Als Senior Adviseur Energietechniek ben je technisch, operationeel en financieel verantwoordelijk voor (middel) grote projecten. Je adviseert bedrijven en organisaties over binnenklimaatoptimalisatie en over energiebesparings- en verduurzamingsopties van hun vastgoed (ziekenhuizen, kantoren, industriële panden etc.). In de onderzoeksfase onderzoek je feiten en opties teneinde te komen tot een maatwerkadvies. Gedurende de uitvoering draag je de volledige projectverantwoordelijkheid: je fungeert richting alle betrokken partijen als coördinator en aanspreekpunt, stuurt de installateur of aannemer aan, bewaakt actief planning, budget en kwaliteit van de werkzaamheden, en draagt zorg voor de administratieve projectafhandeling.

Jouw profiel

Je bent expert op het gebied van energietechniek en HVAC-installaties. Je hebt een afgeronde technische opleiding op minimaal HBO-niveau (HIT, Werktuigbouw, Electrotechniek of Energietechniek) en minimaal 8 jaar relevante werkervaring. Je bent sociaal- en communicatief vaardig, en legt gemakkelijk contact. Je hebt een commerciële antenne en beschikt over goede adviesvaardigheden. Affiniteit met financiën is een pré. Je werkt resultaatgericht en bent analytisch ingesteld. Je hebt zowel helicopterview als oog voor detail, en je denkt van nature in kansen en oplossingen. Voor gebouwbeheerders en vakspecialisten fungeer je als volwaardig gesprekspartner. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Je bent in bezit van rijbewijs B.

Het aanbod

Als Senior Adviseur Energietechniek bij Enodes mag je rekenen op een afwisselende, technisch inhoudelijke functie met veel sociale interactie en evenveel vrijheid als verantwoordelijkheid. Je werkt binnen een jonge, groeiende organisatie met een open cultuur, waar je volop kansen hebt voor persoonlijk groei en ondernemerschap. Je salaris is marktconform, afhankelijk van je opleiding en ervaring, en je hebt een 40-urige werkweek (part-time werken is bespreekbaar).

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Stuur je sollicitatie met CV vóór maandag 19 juni 2017 naar lennart@qbrick.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met Lennart van den Belt op telefoonnummer 06 53 87 06 09.