Regel nu uw GRATIS toegangskaarten voor Vakbeurs Energie!

Regel nu uw GRATIS toegangskaarten voor Vakbeurs Energie!
PARTNERBIJDRAGE

Bezoek Vakbeurs Energie, hét live B2B-platform gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Het platform biedt u volop innovaties, lezingen, live demo’s en waardevolle contacten.

De Vakbeurs Energie vindt plaats van 10 t/m 12 oktober 2017 in de Brabanthallen in Den Bosch. Vakbeurs Energie is uitsluitend toegankelijk voor professionals. Registratie en toegang tijdens de beursdagen kost € 25,- excl. BTW, dus alle reden om NU uw toegangskaarten GRATIS te regelen!

Op Vakbeurs Energie vindt u de laatste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van in- en verkoop van energie, verbruiksbesparende maatregelen voor gebouwen, duurzame energie, energiemanagement, wet- en regelgeving, subsidies, opleidingen en media.

Energie & Industrie is het platform voor duurzame energieopwekking en energiebesparing in de industrie. Interesse in duurzame mobiliteit en mobiliteitsmanagement? Neem dan een kijkje op Ecomobiel, de vakbeurs die gelijktijdig met Vakbeurs Energie plaatsvindt. Met uw toegangsbadge voor Vakbeurs Energie kunt u Ecomobiel gratis bezoeken.