Seminars bodemenergie tijdens Dutch Green Building Week

Seminars bodemenergie tijdens Dutch Green Building Week

Tijdens de Dutch Green Building Week organiseert Gebruikersplatform Bodemenergie drie seminars. De seminars over de toepassingen van bodemenergie worden gehouden op 26, 27 en 28 september in Utrecht, Amsterdam en Tilburg.

Utrecht

Het eerste seminar gaat vindt plaats in en gaat over Hoog Catherijne: ‘Minutieus WKO-beheer onder het drukste winkelcentrum van Nederland’. Op 26 september, de tweede dag van de Dutch Green Building Week, komen de volgende partijen aan het woord: Unica Ecopower over het beheer, Techniplan over het ontwerp, Retail vastgoedbedrijf Klépierre, een van de exploitanten, een winkelier als gebruiker van het systeem, en het Gebruikersplatform Bodemenergie.

Het seminar start om 13.00 en duurt tot 17.30 uur, inclusief een rondleiding door de technische ruimte van Hoog Catharijne. Afsluitend wordt een netwerkborrel gehouden.

Amsterdam

Op woensdag 27 september, tijdens de Dutch Green Building Week, houdt Gebruikersplatform Bodemenergie een seminar ‘Slimme uitwisseling tussen buren herstelt thermische balans’ bij de Hermitage te Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomst maken we de balans op over wat we de afgelopen jaren hebben geleerd bij de toepassing van bodemenergie. Tegelijk geven we u een mooi voorbeeld van hoe de thermische balans kan worden hersteld.

Het seminar start om 12.30 en duurt tot 17.30 uur, inclusief een rondleiding door de technische ruimte van de Hermitage en de Hortus Botanicus en tenslotte een afsluitende borrel.

Tilburg

Op donderdag 28 september houdt het Gebruikersplatform Bodemenergie een inspirerende bijeenkomst genaamd ‘Er zit veel meer in ons drinkwater; wat dacht u van duurzame energie?’ bij de Fontys Hogeschool in Tilburg. Bij dit seminar spreken Harry Coppelmans, Fontys Huisvesting en Facilitaire Zaken en Mike Schraven van Hydreco over het beheer van een klimaatinstallatie met WKO. Vervolgens vertelt Anton Voets, adviseur duurzame energie bij Brabant Water, over het project waarbij energie uit het drinkwaterleidingnet wordt gehaald. Tenslotte geeft Dick Westgeest, voorzitter van het platform, een toelichting op de activiteiten van het Gebruikersplatform Bodemenergie.

Het seminar start om 12.30 en duurt tot 17.30 uur, inclusief een rondleiding door de technische ruimte.

Aanmelden voor de seminars kan hier.