Energieopleidingen op het Kennisplein

Energieopleidingen op het Kennisplein
PARTNERBIJDRAGE

Bezoekers kunnen hun kennis testen op het Kennisplein. Energieopleidingen daagt u uit met de Energie Kennisquiz. Alle antwoorden goed? Dan volgt eeuwige roem en een leuke attentie. Wilt u uw kennis bijspijkeren, schrijf dan direct in op één van onze praktische cursussen.

Voor een succesvolle energietransitie in de gebouwde omgeving is kennis een vereiste. Methoden en nieuwe technieken om gebouwen energiezuinig en duurzaam te maken zijn volop in ontwikkeling. Voor degenen die betrokken zijn bij de uitvoering van projecten voor verduurzaming is kennis hierover onontbeerlijk.

Precies voor dat doel biedt Energieopleidingen praktijkgerichte cursussen met direct toepasbare kennis. Vastgoedmanagers, gebouwbeheerders, facilitaire diensten, energiecoördinatoren en -inkopers kunnen zich bekwamen op het gebied van energie-efficiëntie en duurzaam opwekken.

Dit najaar start weer een complete reeks cursussen en bezoekers aan de Vakbeurs Energie kunnen zich direct inschrijven bij Energieopleidingen op het Kennisplein. Het cursusaanbod omvat opleidingen in-één-dagdeel en kunnen gevolgd worden in een reeks. Inmiddels zijn honderden professionals betrokken bij (duurzaam) gebouwbeheer u voorgegaan.

Energiemonitoring, de energiebalans van gebouwen, energie-inkoop, de werking van prestatiecontracten en ESCo’s, optimaliseren van het binnenklimaat, prestatiegerichte WKO-exploitatie – allemaal onderwerpen waar professionals in vastgoed mee te maken krijgen. Maar ook: businesscase zonne-energie en zinvol toepassen van ledverlichting zijn veelgevraagde onderwerpen.

Test uw kennis bij Energieopleidingen

Tijdens de Vakbeurs Energie kunt u op het Kennisplein terecht voor het testen van uw kennis. Hoeveel energie zit er in een kuub aardgas? Welk aantal zonnepanelen zijn nodig om één windturbine te vervangen? Is een G40 gasaansluiting groot- of kleinzakelijk? Vanaf welk niveau CO2-gehalte daalt de productiviteit van medewerkers? Wat is de relatie tussen het energielabel en de EPC? Wat is BENG en is het verplicht? Wat levert een kilowattuur op als je deze teruglevert? Allemaal vragen waarop de energieprofessional een antwoord op behoort te hebben.

Test uw kennis bij Energieopleidingen met de Energie Kennisquiz . Alle vragen goed? Dan wordt dat beloond met eeuwige roem en een aardige attentie. En voor wat u niet blijkt te weten kunt u zich direct inschrijven op één van de cursussen van Energieopleidingen.
www.energieopleidingen.nl

Het kennisplein bevindt zich in hal 5, vlakbij het Energie Theater. Energieopleidingen is aanwezig bij stand 05.D041.

Registreer je via deze link of onderstaande banner.